Over ons

over ons

VanOuds Epe is een horecagelegenheid met feestzalen en een café in het centrum van Epe. Wij zijn op dinsdag, woensdag en donderdag open van 10.00 uur tot 21.00 uur voor koffie of thee met iets erbij, voor een gezellige of zakelijke lunch en ’s avonds voor onze heerlijke verse gerechten. Op vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00 uur tot 00.00 uur, dus ook voor de avondborrel!

Wil je een feestje geven? Neem dan gerust contact op met Adrie via 06 – 42 60 08 08

episch centrum voor iedereen in de gemeente epe en daarbuiten

VanOuds Epe en Episch Centrum zijn gevestigd in hetzelfde pand. De ingang van VanOuds is aan de Hoofdstraat en die van Episch Centrum aan de Quickbornlaan. De zalen in het pand kunnen worden gebruikt voor feesten en partijen die via VanOuds worden geboekt, en door verenigingen en stichtingen via Episch Centrum.


wat is de relatie met hbmd?

Het Begint Met Delen (HBMD) is de beheerder van het pand aan de Hoofdstraat 46, waar de horecagelegenheid VanOuds Epe en Episch Centrum zijn gevestigd. HBMD is een bedrijf dat is gefinancierd met maatschappelijk kapitaal en met een gezonde bedrijfsdoelstelling: rendement maken. Dit rendement, de winst die het bedrijf maakt, komt weer ten goede aan Episch Centrum. Wat weer de slagvaardigheid van Episch Centrum vergroot. Zo is de cirkel rond. Als je je drankje drinkt steun je dus gelijk Episch Centrum!


vertel eens wat over vanouds epe

VanOuds Epe (vroeger bekend als De Middenstip) biedt naast een gastvrije plek voor een kopje koffie of thee, een lunch of een avondje thema-eten, alle ruimte voor jeugdfeesten, jamsessies, culturele activiteiten, muziekevenementen, feesten en partijen. Na een ingrijpende verbouwing heeft het pand met zijn rustieke inrichting weer een prachtige uitstraling.

volg ons op instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.